19 Ağustos 2019 Pazartesi

ZEYTİNBURNU KURYE

Zeytinburnu kurye hizmetleri İstanbul’un her bölgesinde olduğu gibi zeytinburnu'nda da bulunmaktadır. Zeytinburnu İstanbul’un merkezi bir bölgesidir. Genel anlamda geçiş güzargahı olduğu için uygun fiyatlı şekilde gönderiler buradan gerçekleştirilebiliyor. Aslında istanbul'un birçok bölgesinden bu şekilde gönderi gerçekleştirme şansına sahipsiniz. İstanbul'un merkezi konumundaki ve geçiş güzargazı üzerindeki semtler daha uygun fiyatlandırılmaktadır. Günümüzde kurye firmalarının kendi arasındaki çekişme ve aynı zamanda da bu rekabetin vermiş olduğu avantajlar müşteri açısından büyük bir kolaylık sağlamaktadır.
Zeytinburnu kurye servisinin ana görevi gün içindeki paketlerinizi ivedi 1 biçimde adresine ulaştırmaktır. Zeytinburnu kurye hizmetiyle İstanbul’un birbirine uzak mesafedeki mevkileri arasında en çok üç saat gibi bir vakit diliminde her şekilde ordino, dosya, evrak, davetiye, portfolyo gibi gönderilerinizin teslimini güvenli ve mazeretsiz bir şekilde gerçekleştiriyoruz.
Moto kurye hizmet servisinde teslimatların söylenen adrese ulaştırılması hemen hemen üç saat sürdüğü için, daha ivediliği olan gönderilerinizin olması durumunda Zeytinburnu Kurye’nin express kurye servisinden faydalanabilirsiniz.

MOTORLU KURYE

Zeytinburnu kurye hizmetinde tamamen sizlerin istekleriniz doğrultusunda işlem yapgece kurye hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Veyahutta normal bir gönderi yapmak istiyorsanız normal kurye hizmetinden yararlanabilirsiniz. Eğer ki aciliyeti olan bir gönderiniz var ise Express kurye hizmetimizden yararlanabilirsiniz. ASRIN KURYE siz değerli müşterilerine Birçok seçenek sunmaktadır. Bölge de bulunan tüm kurye firmaları da aradığınızda bu seçenekleri size söyleyecektir. Ama burada en önemlisi hızlı bir şekilde gönderin gerçekleştirilmesi. Zaten genel anlamda hızlı şekilde bu işlemler gerçekleştirilir. Bu anlamda herhangi bir sıkıntı olmaz ama firmanın size sunmuş olduğu bu ayrıcalığa doğru bir şekilde ulaşmak çok büyük önem arz etmektedir.
ılmaktadır. Sizler nasıl bir gönderi yapmak istiyorsanız ( NORMAL KURYE,EXPRESS KURYE,VİP KURYE ) buna göre hizmet alabilirsiniz. Mesela sizden istanbul içi yada çevre illererden birine  geceleyin gönderi yapmak istiyorsanız

EXPRESS KURYE

Zeytinburnu kurye hizmetleri ile fiyat farklılıkları karşımıza çıkar. sizlerin almak istediği hizmet fiyatlar da farklılık  ortaya koymaktadır. gönderinin nereden nereye gideceği konusunda hizmete göre fiyat farklılığı karşımıza çıkmaktadır. Burada nereden nereye gönderi yapmak istiyorsunuz. Veyahutta aciliyet durumuna göre yada ağırlık veya ebat durumuna göre fiyat farkları değişmektedir. Buna göre farklı fiyatlar size sunulabilmektedir. Bunların arasında siz nasıl bir işlem yapmak istiyorsanız bizlere bildirmeniz yeterli olacaktır buna göre de işlemleriniz gerçekleştirilmiş olur. Hızlı bir gönderi sırasında ekstradan bir maliyet sizin karşınıza çıkmaz. Bu konuda aklınızda bir soru işareti bulunmasına gerek yok. Amacımız her zaman için sizlerin daha iyi bir şekilde sonuç almanız ve  bu anlamda sizlerin de  bu konuda daha dikkatli bir şekilde işlem yapmaya özen göstermenizi diliyoruz.

VİP KURYE

Zeytinburnu Kurye hizmetlerimizi sizlerin tercih ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda olup bir çok şekilde sunmaktayız. İhtiyaç durumunuza göre  Moto Kurye başta olmak üzere Express KuryeVip KuryeGece Kurye gibi hizmetlerimizden en uygun fiyata faydalanabilirsiniz. Firmamızın alt yapısı sağlam olduğundan tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek kapasiteye sahiptir. Sunduğumuz tüm hizmetler kalite olarak üst seviyede ve sonsuz güvenle organize edilerek gerçekleştirilmektedir. Çalışanlarımızın her biri alanında uzman olan İstanbul ve çevre illeri çok iyi ezberlemiş sektörde yıllardır hizmet veren kalifiye elemanlardan oluşmaktadır.
Zeytinburnu Kurye hizmetimiz ile istediğiniz zaman tüm gönderileriniz için çözüm ortağınız olmaya hazırız. Bizler alanında uzman olarak Kurye hizmeti sunan köklü ve kalitesini kanıtlamış bir Moto Kurye firmasıyız. Sizlere kaliteli ve güvenli hizmet sunmak için sürekli kendimizi geliştirmekteyiz. Hızla büyüyen ve gelişen teknolojinin tüm getirilerini hizmetimize uyarlayarak beğeninize sunmaktayız. Önceliğimiz siz, tercihimiz sizin çıkar ve kazancınız olarak hizmet sunmaktayız.
İstanbul genelinde vermiş olduğumuz Motorlu Kurye hizmet sürelerimiz şu şekildedir.
Normal Kurye Hizmeti:        Gönderi semtine göre 120-180 dakika arasında alınır, teslim edilir.
Ekspres Kurye Hizmeti:       Gönderi semtine göre 120-150 dakika arasında alınır, teslim edilir.
Vip Kurye Hizmeti:               Gönderi semtine göre 45-75 dakika arasında alınır, teslim edilir.
Açıklama: Fiyatlar ASRIN KURYE’nin belirlediği gönderi yapılacak semtlere göre hesaplanmaktadır.
Kurye gönderileriniz için lütfen arayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder