13 Ağustos 2019 Salı

Motorlu Kurye

MOTORLU KURYE HİZMETİ                                                      

Sevdiklerinize hediyemi göndereceksiniz ? Yoksa firmanızın yada sizin yetişmesi gereken evraklarınız mı var ? Bizi arayın en geç 3 saat içerisinde moto kurye hizmetimiz ile gönderileriniz ulaşsın.Moto Kurye standart gönderi seçeneğimiz ile tüm gönderileriniz aynı gün masanızdan alınıp aynı gün gideceği kurum yada kişiye teslim edilir.

 

ZAMANIN DA TESLİMAT GARANTİSİ

Teslimat süresi gönderiniz masanızdan teslim alındıktan sonra başlar ve mazeret gerektiren bir hal (kaza vb.) olmadıkça her türlü hava ve yol şartında söz verilen süreler içerisinde ulaştırılır.Motorlu Kuryelerimiz günün her saati İstanbul’un tüm semtlerinde özel takip sistemimiz aracılığıyla yüzlerce firmanın ve kişilerin isteği doğrultusunda motorlu kurye taşımacılığı hizmeti vermektedir.

 

Asrın Kurye’de Normal Kurye gönderileriniz de hızlı…

Normal Kurye Hizmeti, İstanbul’da bir adresten başka bir adrese kısa sürede teslim edilmesi gereken paket ya da evrakınızın taşınmasını semte göre 150-210 dakika arasında istenilen semtteki adresten alınarak istenilen adrese teslim edilen gönderi biçimidir. Motosikletli Kuryeler Derneği üyesi olan firmamıza gönderilerinizi gönül rahatlığıyla teslim edebilir tüm gönderilerinizin aynı özen ve güvenilirlikle taşınacağına emin olabilirsiniz.

 

SİZ NEREDE ASRIN KURYE ORADA

Bulunduğunuz konum ya da iletmek istediğiniz gönderinin nerede olduğu önemli değildir.Bizi aramanız yeterli. İstediğiniz adrese konum olarak en yakın motorlu kuryemiz yönlendirilip normal kurye gönderiniz alınır, teslim edilir.Kurye siparişlerinize ait teslimat bilgisi eş zamanlı olarak tarafınıza mail olarak gönderilmektedir. Talep edilmesi halinde teslimat bilgisi cep telefonunuza sms olarak yada whatsapp ile gönderilebilmektedir.


Motorlu Kurye


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder