19 Ağustos 2019 Pazartesi

İSTANBUL HAVALİMANI KURYE

İSTANBUL HAVALİMANI KURYE

İstanbul Havalimanı Kurye, Sabiha Gökçen havalimanı ve Atatürk havalimanı kurye ekibimiz tarafından acil evrak yada paket gönderileriniz için İstanbul ve çevre illere sağladığımız kurye hizmetlerimiz arasında yer almaktadır. Motorlu kurye ekiplerimiz tarafından ortalama 30 ila 45 dk içerisinde gönderilerinizi sizlerden teslim alarak, en kısa sürede teslimat adreslerinize ulaştırılması için hizmet vermektedir.
İstanbul Havaalanı Kurye, Sabiha Gökçen Havalimanı Kurye ve Atatürk Havalimanı Kurye hizmetimiz için özel olarak seçilmiş profesyonel adres bilgisi en iyi derecede olan ve hızlı kuryelerden oluşturulmuş bir ekiptir. Gönderiniz sistemimize düştükten hemen sonra istanbul içi ve istanbul dışı istediğiniz noktaya gönderilerinizin teslimatı sağlanır.

İstanbul Havalimanı Kurye Hizmeti

Bu hizmet seçeneklerimizin teslimat süresi mesafe ve hava koşullarına göre değişikkenlik gösterebilmektedir. Operasyon merkezimiz  her daim moto kurye‘lerimizle irtibat içirisindedir ve size istediğiniz doğrultuda gönderinizin teslimiyle alakalı bilgiyi paylaşabilmektedir. Akabinde güvenli bir şekilde teslimat gerçekleştirildiğin de isim bilgisi tarafınıza mail yada telefon yoluyla bildirilir.
Hizmetlerimizden yararlanmak için tek yapmanız gereken şey bize ulaşmaktır. İstanbul Havalimanı Kuryeihtiyaçlarınız için bize ulaşabileceğiniz Merkez irtibat telefonumuz 0212 673 00 39 nolu numaramızdan bize ulaşabilirsiniz. İstanbul anadolu yakası ve avrupa yakasındaki yeni açılacak olan İstanbul Havaalani Kurye ekiplerimizle bireysel ve kurumsal tüm müşretilerimize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Firmamızın web sayfası üzerinden kendinize uygun iş emri formumuzu doldura bilir yada genel merkez irtibat numaralarımızdan aklınıza takılan tüm bilgiliyi alabilirsiniz.

İSTANBUL HAVALİMANI MOTO KURYE HİZMETİ

Havaalanı Motosikletli Kurye hizmetimiz ASRIN KURYE‘nin müşterilerine sunmuş olduğu kişiye özel sunduğu hizmetlerimizdendir. Moto Kurye firmamızdan yapacağınız ucak kargo gönderileriniz yada ucak kurye ile istanbul dışına yollamak istediğiniz gönderileriniz için uyguladığımız bir hizmet seçeneğimizdir.
Sizler çağrı merkezimize iş erminizi isteğiniz doğrultusunda kayıt yaptırdıktan sonra size en yakın olan saha personelimizi yönlendirerek yollamak istediğiniz evrak, koli ,paket gibi taşınması yasal olan ve motosiklet ile taşınması mümkün olan gönderilernizin ebat ağırlığına göre ve göndermek istediğiniz evrağınızın değerliliğine göre ücretlendirme yapılmaktadır.

HAVALİMANI MOTO KURYE HİZMETİ

Hava limanlarındaki acil olan işlerinizde de bulunduğunuz lokasyona da isteğiniz doğrultusunda evrak, kimlik, pasaport gibi aciliyeti olan tüm ihtiyaclarınız içinde ASRIN KURYE‘den hizmet alabilirsiniz.İstanbul’un 39 ilçesinde geçerli olan bu hizmetimizden isterseniz şehir dışına gönderi yaparbilir, isterseniz de şehir dışından gelen gönderilerinizi de aldırta bilirsiniz Havaalani Moto Kurye hizmetlerimiz için aklınıza takılan ve öğrenmek isteğiniz tüm bilgileri operasyon merkezimizi arayarak bilgi alabilirsiniz.
İstanbul genelinde vermiş olduğumuz Motorlu Kurye hizmet sürelerimiz şu şekildedir.
Normal Kurye Hizmeti:        Gönderi semtine göre 120-180 dakika arasında alınır, teslim edilir.
Ekspres Kurye Hizmeti:       Gönderi semtine göre 120-150 dakika arasında alınır, teslim edilir.
Vip Kurye Hizmeti:               Gönderi semtine göre 45-75 dakika arasında alınır, teslim edilir.
Açıklama: Fiyatlar ASRIN KURYE’nin belirlediği gönderi yapılacak semtlere göre hesaplanmaktadır.
Kurye gönderileriniz için lütfen arayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder