7 Aralık 2019 Cumartesi

İSTANBUL BURSA ARASI KURYE

İSTANBUL BURSA ARASI KURYE

Zeytinburnu kuryeİstanbul Bursa Arası Kurye İstanbul’un tüm ilçe ve semtlerinde Motorlu kurye hizmeti sunmakta olan Asrin kurye firması hızlı, güvenli ve doğru evrak taşımacılığını meslek olarak edinmiştir. İşini profesyonellik ile gerçekleştirerek müşteri memnuniyetini kazananmıştır. Her geçen gün müşteri kitlesini arttırmak için 7/24 aktif şekilde kurye hizmeti sunmaktadır. Güvenli taşıma ve hızlı taşıma ilkesi ile paket, koli veya evrakların taşınmasını uygun fiyat teklifleri ile gerçekleştirmektedir. Müşterilerinin istek ve doğrultuları dışına çıkmadan kurye hizmetini başarılı bir şekilde gerçekleştiren firmamız müşterilerinin güleryüzlülüğünü kazanmaktadır.

İSTANBUL VE BURSA ARASI KURYE HİZMETİ

Her bölgede şubesi olan Asrin kurye İstanbul geneli şehir içi kurye yaparak global bir firma olmuştur. İstanbul içinden İstanbul içine veya istanbul bursa arası kurye ve  çevre illere gönderim yapmak istiyorsanız. Asrin kurye firmamız siz değerli müşterilerine motor kurye taşımacılık ile yardımcı olmaktadır. Kurye fiyatları konusunda taşınacak olan paket veya evrakların taşınacağı mesafeye göre fiyat değişiklik göstermektedir.
Asrın Kurye Firması İstanbul bölgesinden istediğiniz zaman taşınması gereken paket ve evraklarınız için hizmete hazır bir şekilde bekleyen Asrin kurye ile irtibata geçebilirsiniz. Yıllardır sunduğu kurye hizmeti ile öncelik her daim müşteri memnuniyeti olmuş ve olmaya devam etmektedir. Haftanın 7 günü kesintisiz olarak kurye hizmeti sunmakta olan firmamızı arayabilir, taşınması gereken paketleriniz için fiyat teklifi alabilirsiniz. Hızlı ve güvenilir taşımacılığın adresi Asrin kurye.
Firmamız ASRIN KURYE İstanbul geneli ve Çevre illere Kurye hizmeti veren bir kuruluştur. Sunmuş olduğumuz hizmet kalitesi ile müşterilerimizin memnuniyetini ve güvenini kazanmış olmamız gurur kaynağımızdır. Hizmet sunduğumuz müşterilerimiz referansımızdır. Bizden İstanbul geneli ve çevre illere her türlü kurye hizmetini gönül rahatlığı ile talep edebilirsiniz.

Firmamız İstanbul geneli tüm kurye ihtiyaçlarınız da yanınızdadır. Sizlere sadece evrak taşımacılığı ile kısıtlı kalan bir hizmet sunmuyoruz. Biz sizlere zamanınızı geri kazandırıyoruz. Firmamız trafikte kaybedeceğiniz zamanı sizlere kazandırmaktadır. Bizimle yapacağınız iş ortaklığı sayesinde zamanı ve trafiği dert etmekten kurtulacaksınız.
Motor kurye firması olarak çalışanlarımızın kazandığı deneyim ve tecrübe ile Motorlu Kurye hizmetini profesyonel şekilde gerçekleştiriyoruz. Hizmeti sunduğumuz bir diğer şubemiz ise Yalova bölgesindedir. Yalova belediyesine  bağlı yalova bölgesinden Anadolu içi veya Avrupa yakasına taşınması gereken paketler için firmamız hazırda beklemektedir. Sizlere bir telefon kadar yakın olan Asrin kurye firmamızı aramaktan çekinmeyin.

İstanbul genelinde vermiş olduğumuz Motorlu Kurye hizmet sürelerimiz şu şekildedir.
Normal Kurye Hizmeti:        Gönderi semtine göre 120-180 dakika arasında alınır, teslim edilir.
Ekspres Kurye Hizmeti:       Gönderi semtine göre 120-150 dakika arasında alınır, teslim edilir.
Vip Kurye Hizmeti:               Gönderi semtine göre 45-75 dakika arasında alınır, teslim edilir.
Açıklama: Fiyatlar ASRIN KURYE’nin belirlediği gönderi yapılacak semtlere göre hesaplanmaktadır.
Kurye gönderileriniz için lütfen arayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder