9 Kasım 2019 Cumartesi

İSTANBUL MOTO KURYE

İSTANBUL MOTO KURYE



İSTANBUL MOTO KURYE

Alanında uzman ve tecrübeli personelleriyle Asrın Kurye istediğiniz her an gönderileriniz için sizlerin hizmetindedir. İstanbul Moto Kurye sektöründe güvenilir bir firma olmamızın en büyük nedeni sürat ve size belirtilen süre zarfında gönderinizi belirttiğiniz adrese teslim etmemizdir. İstanbul’un yoğun trafiğinde bile gönderileriniz gideceği adrese zamanında ulaştırılmaktadır.
Moto kurye hizmetlerimiz ile İstanbul’un her yerinde bulunan kuryelerimiz ile sizlerin istekleriniz doğrultusunda taşımacılık hizmeti vermekteyiz. Son model araçlarımız ve uzman kuryelerimiz ile hızlı ve güvenli bir şekilde kurye hizmeti vermekteyiz. Firmamız sizlerin ihtiyacınıza göre moto kurye, arabalı kurye, ekspres kurye, gece kurye ve VIP kurye hizmeti vermektedir.
Gönderilerinizde yetişmeme ya da geç kalma gibi sorunlar yaşamayacaksınız. Şirket olarak sizleri bu sorunlardan kurtaracak hizmet ağımız ile 7/24 sizlere hizmet vermekteyiz. Telefon numaralarımızdan bizleri arayarak kurye talebinizi iletebilirsiniz. Bulunduğunuz semte göre en yakın kuryemiz adresinize hızlı bir şekilde ulaşır ve paketinizi ya da evrakınızı hızlı ve güvenilir bir şekilde gideceği adrese ulaştırır.

İstanbul Moto Kurye Nedir?

Genellikle trafik yoğunluğu fazla olan illerde motosikletle çalışan koli, kutu, zarf, fatura ve paketi bir adresten başka bir adrese taşıyan oldukça önemli bir meslektir. Motosikletle çalışan kişilere Motokurye adı verilir.
Motokurye olabilmek için A2 ehli sahip olmak, fiziksel bir eksikliği olmamak, kulak ve göz gibi duyu organlarında işitme ve görme kaybı olmamak ve en az ilkokul mezunu olmak gerekir. Bunların yanı sıra Türkçe’yi iyi konuşabilmek ve müşteri ile üslubu saygı çerçevesinde olmak ve müşteri memnuniyeti ilkesine hâkim olup bu konuda duyarlı olası gerekmektedir.

Moto Kurye Avantajları Nelerdir?

Özellikle önemli eşya ve ürün taşınmasında kullanılan moto kuryelerin farklı özelliklere ve işlem türlerine göre hizmet avantajları bulunmaktadır. Hızı ve teknolojik yapısı ile dikkat çeken moto kurye, taşınacak olan ürün ya da evrakın güvenli ve hızlı şekilde gideceği adrese taşınmasını sağlar. Moto kurye hizmetleri 7/24 günün her saatinde verilmektedir. Günün belirli saatlerine göre farklı taşımacılık hizmetleri de verilmektedir.
Taşıma hizmetlerinde en önemli durum hızlı ve güvenli teslim olmaktadır. Moto kurye'ler, yoğun trafik ortamlarında hızlı teslimat işlemi gerçekleştirirler.

Moto Kurye İşlemi Nasıl Gerçekleşir?

Asrın Kurye sitesi üzerinden belirlenen bölgelerde moto kurye taşıma hizmeti sunulur. Belirlenen bölgeler arasında ürün ya da evrak adresten alınarak gideceği adrese teslim edilir. Sitede belirtilen telefon numaralarından firma arandığında motorlu acil kurye hizmeti oluşturulur.
Hizmet türlerine göre bu hizmetten faydalanan kişiler çeşitli avantajlardan faydalanır. Hizmet türlerinden en fazla kullanılanı normal kurye ve gece kurye hizmetidir. Moto kurye taşımacılığında
kullanılan ürünler ve dosyalar arabalı taşıma türüne göre daha küçük boyuttadır. Daha büyük boyuttaki ürünler ise arabalı kurye hizmeti ile gideceği adrese ulaştırılır.
Moto kurye hizmetinde farklı hizmet türleri ve bu hizmet türlerine ait özellikler bulunmaktadır. Ayrıca her hizmet türünün kendisine ait avantajları bulunmaktadır. Ürünlerin hızlı ve kısa sürede taşınması moto kurye hizmetinin en önemli avantajları içerisindedir. Hizmet türlerinden olan VIP taşıma, ekpres taşıma, normal taşıma, acil kurye, gece taşım ve arabalı kurye müşterilerin talep ve ihtiyaçlarına göre belirlenir.
İstanbul Motorlu Kurye Hizmeti
Kurye taşıma hizmetinin sadece motor kullanılarak yapılan şeklidir. Özellikle İstanbul gibi trafiği yoğun olan illerde acil gönderilerin zamanında eslim edilmesi için sıkça kullanılan bir yöntemdir. Motorlu kurye hizmeti ile koli, paket, evrak gibi küçük hacimli gönderilerinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde gideceği adrese ulaştırmaktayız.
Sektörde 20 yıllık bir tecrübeye sahip olan Asrın Kurye olarak İstanbul moto kurye hizmetleri konusunda sizlere kaliteli ve güvenilir hizmet vermekteyiz. Gönderilerinizi en geç 3 saat içinde gideceği adrese ulaştırmaktayız.
Güven, hız ve kaliteli hizmetlerimiz ile müşteri memnuniyetini esas alan personellerimiz sektörde uzun yıllardır hizmet vermekteyiz ve birçok başarıya imza atmış bir firmayız. İstanbul içi ve çevre illere güvenli ve hızlı bir şekilde evrak ya da ürününüzü ulaştırıyoruz.
İstanbul moto kurye hizmetleri kapsamında sizlere daima kaliteyi sunan Asrın kurye, sektörde öncü firmalar arasında kendine yer bulmuştur. Bizi günün her saati arayarak kurye talebinde bulunabilirsiniz.
Ekspres Kurye Hizmeti
Ekspres kurye hizmetimiz ile kaliteli hizmetlerimizden faydalanarak rekabet gücünüzü arttırabilirsiniz. İstanbul Motorlu Kurye hizmeti veren Asrın kurye bu konuda sizlerin en büyük yardımcınız olacaktır. Ulaştırılmasını istediğiniz koli, paket ya da evrak gibi ürünleriniz uzman personelimiz tarafından kısa süre içinde yerine getirilmektedir.
Asrın kurye olarak bu konuda sektörde başarılı işlere imza atmış ve sektörün öncü kuruluşlarından biri olmayı başarmış bir firmayız. Bunu da çalıştığımız tecrübeli ve konusunda uzman personellerimiz ile gerçekleştirmekteyiz. Müşteri memnuniyetini esas almış olan firmamızdan destek almak isterseniz kurumsal müşteri hizmetlerimize ulaşarak hizmet almaya başlayabilirsiniz.
Gece Kurye Hizmeti
Firmamızı günün her saati 7/24 arayabilir ve İstanbul Moto Kurye hizmeti talebinde bulunabilirsiniz. Vardiyalı çalışan personellerimiz, gece sevkiyatı olan lojistik firmalarının gönderi ihtiyaçlarını gece kurye hizmeti ile çözmektedir.
Gece kurye hizmeti akşam 18.30’dan sonraki moto kurye gönderileriniz için Asrın kurye tarafından verilen bir hizmettir. Gece kurye hizmeti almak için saat 18.30’dan sonra firmamızı arayarak hizmet almak istediğiniz saat için kurye talebinde bulunabilirsiniz.
Tüm mesai dışı ve resmi tatil günlerinde verilen kurye hizmetimiz gece kurye olarak adlandırılmaktadır. Bu hizmetimizden faydalanmak için telefon numaralarımızdan bizi arayarak kurye talebinde bulunabilirsiniz.
VIP Kurye Hizmeti
VIP kurye hizmeti İstanbul içinde bir adresten başka bir adrese kısa sürede ulaşması geren gönderilerin en geç 60 dakika içinde ulaştırılması olarak tanımlanır. Asrın Kurye VIP kurye hizmeti ile ihtiyaç duyacağınız her an her türlü taşıma işlemini gerçekleştirebilmektesiniz.
Gün içinde İstanbul genelinde moto kurye hizmeti veren kuryelerimizden en yakın olanı adresinize yönlendirilerek gönderiniz gideceği adrese hızlı bir şekilde ulaştırılmaktadır. Gönderiniz acil bir gönderi ise mesai saatleri dışında bile VIP kurye hizmetimizden faydalanabilirsiniz.
VIP kuryelerimiz çok iyi bir şirket içi eğitimden geçirilir. VIP kuryelerimiz sadece tek bir kişinin gönderisini teslim taşır ve teslim eder. Özellikle büyük şirketler için VIP kuryenin önemi çok büyüktür. Firmaların anlaşmalı olduğu diğer firmalarla sürekli olarak bir evrak alış verişi olduğu için hızlı teslimat çok önemlidir.
Arabalı Kurye Hizmeti
İstanbul gibi yoğun bir şehirde yaşanan trafik sorunları bazı işlerin yaşanan zaman kaybı nedeniyle sıkıntıya girmesine neden olmaktadır. Arabalı kurye hizmeti moto kuryelerin taşıyamayacağı gönderiler için verilen bir hizmettir. Asrın kurye olarak bu hizmeti panelvan araçlarımızla ve binek otomobillerimizle vermekteyiz.
Arabalı kurye hizmeti ile firmalar kendi arabalarını kullanmadan yakıt, şoför, eleman ve tamirat gibi masraflardan kurtulurlar. Asrın kurye arabalı kurye hizmetimiz ile motorlu kuryelerin taşıyamadığı koli ve hacimli gönderileri gönderilecek olan adresin yakınlığına bağlı olarak 3-5 saat içinde teslim edilmektedir.
Firma olarak kurye hizmetlerini profesyonel bir şekilde sunarak 7/24 yararlanacağınız kurye hizmetini sizlere sunmaktadır. Asrın kurye firmamızı telefon numaralarımızdan arayarak taleplerinizi iletebilirsiniz.
Asrın Kurye  ile çalışan tüm İstanbul da hizmet sürelerimiz şu şekildedir.
Normal Kurye Gönderileri    : 120-180 dk arasında teslim edilir.
Ekspres Kurye Gönderileri    : 60-120 dk arasında teslim edilir.
Vip Kurye Gönderileri           : 30-60 dk arasında teslim edilir.
KURYE SİPARİŞLERİNİZ İÇİN 0212 673 00 39 - 0554 153 08 63

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder